Banen stenger for sesongen

BodilsBildeTemperaturen er fallende, og selv om gradestokken angir noen få varmegrader, ser vi ofte at det er frost i bakken.

Vi stenger derfor banen for sesongen fra og  med idag 23. november.

Vi har hatt en flott sesong, men en bane i utemerket stand. Takk til alle gjester og medlemmer som har brukt banen vår i år.

Og spesielt takk til en fenomenal dugnadsgjeng, som står på, og gjør en kjempeinnstas.

Takk for iår, og Velkommen tilbake til neste år.

Banen stengt ved frost

I tiden fremover kan temperaturen synke gradvis og sjansen for frost på banen øker. Ved frost / rim / snø holdes banen stengt.

BanenSeptember2016

Hvorfor stenger banen når det er frost?
Når man tråkker på frossent kortklipt gress, knekker gress-stengelen nederst ved jordoverflaten og cellestrukturen ødelegges. Når dette skjer dør gresset. Etter et par dager blir gresset brunt og man får brune flekker der hvor gresset har blir tråkket på.
Dette er grunnen til at de fleste golfklubber holder banen stengt på frostfulle morgener, til frosten har smeltet.

Klubbmesterskapet 2020

Da er klubbens festdag over.

20 golfere stilte til start i årets klubbmesterskap. I tillegg hadde vi en parallell 9-hulls Stableford-turnering for de som ikke ville gå 18 hull.

Gratulerer til klubbmetserne  Barbro Kvåle Trømborg og Tommy Svendsrud som i et år kan gå med hevet hode som klubbens beste spillere. Vel fortjent til dem begge.
Gratulere også til «Stableford-mesterne» Alf Einar Sørensen og Berit Bøhmer.

Barbro Tommy2

Klubbmetser 2020 Tommy Svendsrud og Barbro Kvåle Trømborg

Turneringskomiteen med Stian Trømborg og Svein Erik Laudal loset oss knirkefritt gjennom arrangementet.

Lag-NM Herre 2020

LagNM2020liteHelgen 18 og 19 juli så deltok Sande GK for andre gang i NM for lag.

I år så var det Norsjø golfklubb som arrangerte. 16 herrelag var påmeldt og nivået var skyhøyt hvor 50 av 75 spillere hadde under 5 i hcp.

Arrangør klubben hadde en bane som var i topp stand med meget raske greener og tykk rough. Dette i tillegg til lett regn gjennom hele helgen gjorde at spilleforholdene krevde sin mann.

Lørdagen startet med foursome hvor det er 2 spillere som slår annen hver gang. Her spilte vi utrolig solid og lå helt oppe på 5.plass etter at alle var kommet inn i klubbhuset.

Golftur til Lofoten

Hei til dere glade golfere i Sande golfklubb!

LofotenLinksVi har ofte avsluttet sesongen med en tur til Sverige. I år hadde/har jeg reservert på Sotenes golf, men har sterke tvil om det er mulig eller aktuelt å reise til Sverige.

Derfor har jeg også fått et tilbud fra Lofoten Links , golfbane på Hov i Lofoten. Etter bedømminger fra mange er dette en av de mest spennende golfbaner vi har i Norge.

Tilbudet gjelder 14. til 16. september. Det vil da være mandag-onsdag.

Pris per pers inkl 2 overnattinger i twin eller dobbeltrom ved Lofoten Links Lodges Luxury standard, frokost og middag på Låven Restaurant (3 retters), 3 runder ved Lofoten Links: 3995,- per pers.

Side 1 av 37

Seniorgolf