ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

Dreneringsgrøfta over hull 5

DreneringsgroftaSMALLDreneringsgrøfta tvers over fairwayen på hull 5 er et stygt "sår" på banen, til manges frustrasjon.  Grøfta er fylt igjen, men det er blitt en forhøyning / jordvold, med mye klumper og torvbiter.
Klubben har derfor fått til en avtale med grunneieren om at han  freser opp fyllingen på toppen av grøfta, og jevner ut / planerer dette med skjæret på traktoren. Dette håper vi vil bli gjort i løpet av 1 ukes tid (krever tørrvær). 
Klubben sørger så selv for "finishen", hvor den endelige utjevningen og utfyllingen av sår må gjøres manuelt. Det vil bli innkalt til dugnad for å få gjort dette, så snart vi får det til.

Området er merket som GUR.

I løpet av vinteren forventes det at grøfta vil synke sammen ("sette seg"), slik at ny utjevning / planering må gjøres til våren. Tilsåing gjøres sannsynligvis både i høst og til våren.
Nærmere innkalling til dugnad kommer.

Registrering i Golfbox

GolfboxDet er dessverre en del spillere som går ut på runden uten å registrere seg i golfbox. Dette er uheldig, det ødelegger klubbens statistikk over hvor mange runder som spilles. 
Vi oppfordrer herved alle om å registrere seg i Golfbox før runde-start, og bekrefte fremmøtet.

Månedens Profil, Arild

Arild Johansen, Medlem nummer 1.

Arild har vært golfentusiast i vel 30 år. Altså fra lenge før Sande golfklubb ble startet.

Arild 3

Det begynte på Borre med Sandegolfens venner. Forgjengeren for golfklubben vår, SGK kom til på et stiftelsesmøte på Sande Meieri. 17 golfinteresserte herrer og damer var på til sted på stiftelsesmøte. Og etter hvert modnet ideen om at det hadde vært veldig flott med en egen bane i Sande.

Våravslutning i "Seilet Sportsbar herregolf"

Våravslutnning på "Seilet Sportsbar Herregolf". Det ble spilt om 300 poeng denne dagen og det ble levert bra score. Kjell Cato Løvaas leder "Ordre of merit" etter vårrundene. Han har samlet 641 poeng. Fjorårsvinner Leif Arne Skistad ligger på 2. plass med 581 poeng. På 3. plass er Kari Juhani Ehoniemi med 564 poeng. Totalt har 26 spillere spilt en eller flere runder. Vi har fortsatt plass til flere. Vi starter opp igjen torsdag 6. august. Vi ønsker alle en god (golf)sommer.

Vellykket Jordbærturnering

jordbrLike sikkert som jordbærene modner i Sande, er det at damegruppa arrangerer jordbærturnering for våre egne medlemmer og for medlemmer i andre klubber i Vestfold og Buskerud.
36 påmeldte damer stilte til start på Holsrud på mandagskvelden, sultne både på golf og jordbær.
Vi spilte en uhøytidelig Texas Scramble turnering på to spillere på hver lag. Svært vellykket var det og mange kommenterte at banen var fin, morsom og annerledes.

FraHull9

Side 24 av 29

Seniorgolf

Seniorgolf

Damegolf

Damegolf

Herregolf

Herregolf

Reiseklubben

Reiseklubben

GolfballSmall

Greenfee - 2018

Klikk her


Golfbil: - 4 tilgjengeliggolfbil

Pris for leie:
Golfbil 18 hull Kr. 200
Golfbil   9 hull Kr. 150
Med legeerklæring Kr. 100

Golfheftet 2018

_ Golfheftet2017Banner

Innlogging

Her logger du deg inn. Hvis du ikke er registrert, kontakt klubben (post@sandegk.no).