ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

NSG turnering avlyst

BallOgJernDen planlagte NSG (Norsk Senior Golf) turneringen i morgen tirsdag 30. mai, er avlyst, grunnet få påmeldte spillere.
Turneringskomiteen. 

Narvesen Tour 2017

Narvesen Tour på Sande Golfklubb 14. mai 2017

Sande Golfklubb hadde gleden av å arrangere NGF junior-turneringen «Narvesen Tour» for Østlandets barn og ungdom i alder 6-19 år. Av 71 påmeldte, stilte 65 til start. Med kjølig gråvær, med litt regn i starten, var dette et bra fremmøte. Været bedret seg utover dagen, og solen brøt nesten gjennom en kort periode.

NT1

  

Mannskapet (starter, forecaddy, dommer) ute på banen hadde, i år som i fjor, en ganske så kald jobb, men de holdt ut med godt humør. For mannskapet innendørs var temperaturen mer behagelig, men innsatsen ikke mindre verdifull. 

Vårspretten

SvingendeGolfer

Vårspretten 7. mai 2017
Etter en strålende varm og fin lørdag, kom søndagen med regn og relativt kjølig vær, da vi skulle gjennomføre åpningsturneringen i Sande GK. Men, de 25 påmeldte deltakerne møtte alle opp til start kl.11.00 på søndag formiddag. Og værgudene var med oss, for regnet sluttet og vi hadde en fin og hyggelig sosial turnering der vi spilte Texas Scramle over 9 hull. Dels 4-manns lag, dels 3-manns. Unn hadde kjøkkentjeneste og hadde ferdig kaffe, kake og vafler til vi kom inn.

Narvesen Tour 2017

Søndag 14. mai 2017, arrangeres Narvesen Tour på Sande Golfbane.

Hull1Dette er en åpen turnering i regi av Norges Golfforbund, med deltakere fra hele Østlandsområdet. Det er en turnering for barn og ungdom, i alder 6 - 19 år.

MATCHSPILLTURNERING 2017

Seniorgruppas årlige matchspillturnering er i år åpen for alle klubbmedlemmer. Turneringen spilles over 9 hull. Nærmere info når antall deltagere er klart.Påmelding innen 20.05.2017 på : Golfbox, liste i klubbhuset, mail, sms, tlf.
Mvh
Torleif
Mail  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , tlf. 90117521.

Side 5 av 25

Seniorgolf

Seniorgolf

Damegolf

Damegolf

Herregolf

Herregolf

Reiseklubben

Reiseklubben

GolfballSmall

Greenfee - 2017

Klikk her


Golfbil: - 4 tilgjengeliggolfbil

Pris for leie:
Golfbil 18 hull Kr. 200
Golfbil   9 hull Kr. 150
Med legeerklæring Kr. 100

Golfheftet 2018

_ Golfheftet2017Banner

Innlogging

Her logger du deg inn. Hvis du ikke er registrert, kontakt klubben (post@sandegk.no).