ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

Klart for Semifinaler i Seniorgruppas Matchspill

Vi er nå kommet frem  til semifinaler i seniorgruppas match spill konkurranse. Følgende spillere er kvalifisert: Anne Grete B, Egil, Jan, og Ragnar. Trekning av matcher gav som resultat: Anne Grete - Ragnar, Egil - Jan. Lykke til.

Kurs i Hjertestarter_førstehjelp

Klubben har gått til anskaffelse av ny hjertestarter.

bme hjertestarter 170 I den forbindelse holder leverandør (Blodstrupmoen) kurs i bruken av hjertestarteren, i klubbhuset på Holsrud tirsdag 1. august kl. 10.
Kurset har fokus på beredskapstiltak, livreddende førstehjelp, trening på hjerte-lunge-redning og bruk av hjertestarter.
Medlemmer som ønsker å delta på kurset, er velkomne. 

Pink Cup og grillturnering i strålende sol

Oppsluningen om årets Pink Cup/Grillturnering var flott med hele 26 fremmøtte deltakere. Vi spilte en modifisert Best Ball variant, der man kunne bruke køller til å komme seg ut av vanskeligheter eller til å erstatte putter. Når køllene var brukt til et slikt formål, måtte de stå resten av runden til pynt i bagen med en rosa sløyfe på seg. Mange oppdaget litt sent hvor lurt det var å bruke køllene f.eks til å erstatte putter, men nå har alle forsverget at til neste år skal de utnytte dette til fullt.

Vi fikk inn over 7000 kroner til kreftsaken og takker Herregruppa for et bidrag på 1000 kroner og Ingeborg og Kristian for 500. Tusentakk! 

Vellykket jordbærturnering 2017

Tradisjonen tro inviterte damegruppa i Sande damer fra Vestfold og noen andre klubber i nærheten til Jordbærturnering mandag 26.juni.

40 damer var påmeldt til en Texas Scramble turnering og turneringen ble vellykket med mye godt spill og og et flott jordbær og kake måltid etter at spillet var ferdig. Damene var svært så fornøyde og vi må bare få takke dere som hadde satt banen i stand for oss. Og ikke minst takk til gjengen i damgruppa som hadde stelt i stand og pyntet i lokalene. Flott innsats.

Pink Cup / Grillturnering 2017

Pink Cup/grillturnering  Lørdag 1.juli  Kl.14.00
GolfBallpeggetIgress TextDamegruppa ønsker velkommen til en uhøytidelig og morsom golfturnering der inntektene gå til kreftsaken.

Startavgift Kr.- 200.
Ta med egen grillmat, så hygger vi oss med golf og grill i noen timer.
Påmelding i golfboks eller til Wenche 97572771

Side 10 av 31

Seniorgolf

Seniorgolf

Damegolf

Damegolf

Herregolf

Herregolf

Reiseklubben

Reiseklubben

GolfballSmall

Greenfee - 2018

Klikk her


Golfbil: - 4 tilgjengeliggolfbil

Pris for leie:
Golfbil 18 hull Kr. 200
Golfbil   9 hull Kr. 150
Med legeerklæring Kr. 100

Golfheftet 2018

_ Golfheftet2017Banner

Innlogging

Her logger du deg inn. Hvis du ikke er registrert, kontakt klubben (post@sandegk.no).