Vestfold Ladies gikk av stabelen 10.08.2014. Det var påmeldt 36 spillere fra de fleste klubbene i Vestfold og alle de påmeldte møtte opp. Været var strålende da vi kom og holdt seg til vi dro, selv om mørke skyer drev i horisonten. En flott dag ble det og vi er så glade for at arrangementet gled knirkefritt.VL5

Det er fantastisk å jobbe med både jenter og gutter i golfklubben Takk til Jan og Rolf for god hjelp.Takker også Grethe B og Randi for uvurderlig hjelp på kjøkkenet og til servering. Takk til dere som har ordnet banen for oss. Flotte greener og fornøyde spillere.Så var det dere flotte spillere som nok en gang tok pokalen til Sande for et nytt år.

Resultater:
Klasse A
Lise Karoline Hovd 77
Anne ki Klemetsen 79
Heidi Havnås 81
Klasse B
Tove Johannessen Borre 77
Aase Weberg  77
Anne Grethe Høydal 78
Klasse C
Bodil Haavik 30 poeng stableford
Turid Gran 29 poeng stableford
Gro Wenche Walmestad 24 poeng stableford.

Sammenlagt vant Sande vandrepokalen.
Vi hadde 94 poeng for de 3 beste spillerne, mens Hof som kom på andreplass hadde 89 poeng. Så nå får vi pusse pokalen helt til neste sesong.
Flott levert, jenter!

En veldig fornøyd Wenche

Bilder fra Vestfold Ladies 10. august 2014, på Sande Golfbane:

VL3VL6VL4VL1VL2