Mandag avsluttet damegruppen sin sesong og etter vår egen mening var det en vellykket sådan.

Vi har satt hverandre stevne hver mandag bortsett fra i juli og gruppen har organisert dagene i fellesskap. Gruppen som har stått for sesongens aktiviteter har vært: Aase Weberg, Åshild Johansen, Lise Hovd, Lise Galleberg, Grethe Hammersborg, Anne-Grete Bamrud og Wenche Utheim.

Dameavslutning2014a

Vi har hatt 2 store turneringer.
Dameavslutning2014a

Jordbærturneringen med 44 deltakere og Vestfold ladies med 36 deltakere. Begge turneringene gikk veldig bra og heldigvis fikk vi hjelp fra Grethe og Randi på kjøkkenet og Jan og Rolf med scoreinntasting på Vestfold Ladies. Tusen takk til dere.
Vi har gjort den bragden det er å vinne Vestfold Ladies to ganger i år. På Borre (sammen med hjemmeklubben) og vår egen turnering her på Sande. Vi er stolte av det, og skal stille mannsterkt opp til neste år for å vise at det ikke var en tilfeldighet.
Dameavslutning2014b

Vi har også deltatt i det uoffisielle NM for senior, gruppe 3. Åshild, Aase, Unn og Lise H kom på en hederlig 5. plass.
Avslutningen ble gjennomført på klubbhuset vårt med reker og hvitvin. Det var kjempehyggelig og 17 damer var innom og kastetglans over arrangementet. Noen hadde prioritert opphold i utlandet, noe som for oss var vanskelig å forstå.
Jeg vil gjerne takke damegruppen for i år. Det har vært en fornøyelse å arbeide sammen med en så positiv og glad gjeng.
En takk også til vår pro, Jens Petter som etter beste evne har forsøkt å plukke av oss unotene våre.

Dameavslutning2014c Dameavslutning2014d Dameavslutning2014e Dameavslutning2014f

Jeg ser frem mot neste sesong og ønsker alle en fin vinter med god opplading til neste år!

mvh
Wenche