10 spreke damer fra Sande satte kursen mot Dynekil golfklubb fredag den 24. april. Velutstyrte var vi, med traller, golfbager, paraplyer, regntøy og masse godt humør og innsatsvilje i baggasjen. Her skulle det golfes 3 hele dager til ende.

Anne Grete Bamrud hadde organisert en flott tur for oss. Vi bodde to netter på Best Western i Uddevalla og spilte for uten Dynekil, Lyckorna og Mjølkerød golfbaner. Det hele var mest selskapsgolf, men på Lyckorna avviklet vi en stableford konkurranse med en innlagt puttekonkurranse. Resultatene varierte mye, men, vi ble alle grundig slått av Berit Bøhmer som spilte 39 stableford poeng og klarte seg med 30 putter på runden. Jeg tror vi kan konkludere med at det nytter å trene! Unn ble nummer 2 i puttekonkurransen med 33 putter og Wenche, slått med 9 poeng av Berit ble nummer 2 i stablefordkonkurransen. Anne grete B, ble nummer 3. Alle fikk premie og alle hadde det hyggelig.

Når 10 damer er på tur, blir det også mye latter og moro, både på vorspiel, nachspiel og under middagen. Det ble også en øvelse i å finne vegen, både på landeveien og på golfbanen. Men, vi kom alle frem der vi skulle, dog ikke alltid samtidig. Men, slik blir det også latter og moro av! Vi må bare takke Anne Grete for den jobben som er gjort. Til neste år overtar Unn og Berit ansvaret for arrangementet og vi venter i spenning på hvor vi skal neste vår. Blir det Sverige en gang til, eller legger vi i vei til nabolandet i syd? Det gjenstår å se, men vi kan allerede begynne å glede oss!

Vi putter og putter Vi putter og putter

Gerda og Berit i svensk natur

Sjefen Anne Grete ordner opp Anne Grete ordner opp mens Vigdis følger med.

Vinner Berit sammen med Anne Grethe og Lise Berit, Lise og Anne Grethe er klare for premieutdeling

Klare for utslag på Mjølkerød Klare for utslag på Mjølkerød

Da er vi klare for hjemturHer er Gerda, Anne Grethe H, Berit, Vigdis, Anne Grete B, Lise, Unn, Grethe og Aase. Wenche forograferer. Og da er turen over og alle er klare for hjemtur.