jordbrLike sikkert som jordbærene modner i Sande, er det at damegruppa arrangerer jordbærturnering for våre egne medlemmer og for medlemmer i andre klubber i Vestfold og Buskerud.
36 påmeldte damer stilte til start på Holsrud på mandagskvelden, sultne både på golf og jordbær.
Vi spilte en uhøytidelig Texas Scramble turnering på to spillere på hver lag. Svært vellykket var det og mange kommenterte at banen var fin, morsom og annerledes.

FraHull9

GladeGolfdamer

Fra Hull 9                                                                                                            Glade golfdamer

Resultatene var også bra med følgende nettoslag:

1. Toril Solum og Vigdis Johansen 28 slag
   2. Kirsten Bogen og Sonja Hustad Rytter 29 slag
   3. Sissel Bedsvåg og Åshild Johansen 30 slag

Vinnerne TorilogVigdis sammenmed Ulla og makker
Vinnerne Toril og Vigdis, med Ulla og makker til venstre.

Sonja og Kirsten bleNummer2

Nummer 2 ble Sonja og Kirsten

shildogSissel nummer3

Åshild og Sissel ble nummer 3

GanskeFulltpklubbhuset Lise og AnneGrete

God stemning i Klubbhuset                                                                          Lise og Anne Grete i full sving på kjøkkenet

Tusen takk til Anne Grete Bamrud, Aase Weberg, Åshild Johansen og Lise Hovd for å ha ordnet med servering, innsjekking og opprydding etter turneringen. Takk også til kakebakerne som stilte med nydelig bakverk.

Wenche Utheim