Tradisjonen tro inviterte damegruppa i Sande damer fra Vestfold og noen andre klubber i nærheten til Jordbærturnering mandag 26.juni.

40 damer var påmeldt til en Texas Scramble turnering og turneringen ble vellykket med mye godt spill og og et flott jordbær og kake måltid etter at spillet var ferdig. Damene var svært så fornøyde og vi må bare få takke dere som hadde satt banen i stand for oss. Og ikke minst takk til gjengen i damgruppa som hadde stelt i stand og pyntet i lokalene. Flott innsats.

Vinnerlaget spilte banens par (36 slag) Laget var: Anne Ki Klemetsen, Hof, Ingeborg Aune, Sande Jorunn Rasmussen Kongberg og Britt Jahre, Vestfold.

JBT1

På 2.plass med 37 slag kom: Eli Spiten, Kongsberg, Anne Grete Bamrud, Sande, Siri Wahlstrøm, Kongsberg og Anne Grethe Høydahl, Sande.

JBT2

3.plass med 38 slag: Anne-Lise Mathisen, Kongsberg, Else Feiring Olsen, Hof, Wenche Utheim, Sande og Anne Berit Smørgrav, Kongsberg.

JBT3

4.plass også med 38 slag: Linda Magnusdottir, Sandefjord, Randi Nilssen, Sande, Anne-Lise Marstein og Anne Åker Rønnestad begge Kongsberg.

Longest drive ble vunnet av Jorunn Rasmussen Kongsberg og Nærmest pinnen på hull 7, Anne Grethe Høydahl 19 cm fra pinnen!