Søndag 20, august 2017 arrangerte Sande Golfklubb golfturneringen «Sande Open» for 3. året på rad.
Det var fint sommervær, og banen er velpleid og i god stand.
22 forventningsfulle golfere stilte til start.
Det ble konkurrert i 3 klasser. Klasse A; spillere av begge kjønn med Hcp < 15, Klasse B; Damer med Hcp > 15, Klasse C: Herrer med Hcp > 15.
I tillegg var det lagt inn Longest drive på hull 5 / 9, en for herrer / damer, og Closest to pin på hull 7, for begge kjønn. Det ble også beregnet Best ball for beste lag.Etter runden var det samling på terassen og i klubbhuset, hvor man kunne nyte kaffe og vafler.
Klassevinnerne ble: Ola Fjelnseth i klasse A (72 slag netto), Aase Weberg i klasse B (33 poeng), og Stener Mathisen i klasse C (32 poeng).Longest drive herrer ble vunnet av Svein Erik Laudal, lingest drive damer ble vunnet av Aase Weberg, og Closest to pin ble vunnet av Per Eggen.

Ola Fjelnseth, vinner av klasse A

P1120399

Aase Weberg, vinner av klasse B, samt longest drive damer.

P1120407

Stener Mathiesen vant klasse C.

P1120405

Vinner av Longest drive herre ble Svein Erik Laudal

P1120406

Per Eggen var mest presis og vant Closest to pin på hull 7.

P1120409

Meny sponset med en Fruktkurv, som ble vunnet etter trekning V Einar Sørensen P1120412