Eclectic 2018. Sande golfklubb.
Turneringen spilles fra Mandag 28. mai til og med søndag 9. september, altså 15 uker.
Man kan innlevere 1 scorekort i uken, og dette registreres den påfølgende mandagen. For at scorekort skal være gyldig må dato påføres og kortet må være underskrevet av markør og spiller. Man kan spille når man vil i løpet av uken men, alltid sammen med markør. Spilleformen er stableford med fullt spillerhandicap. Herrer spiller bane 53 og damer bane 44.

Hver runde spilles over 18 hull, men man tillater at de første 9 spilles en dag og de neste 9 spilles en annen dag. Man kan også levere bare 9 hull i uken. Scorekort skal være undertegnet av spiller og markør. Skriv tydelig, please!!!
I år har vi (Turneringskomiteen) besluttet at man også kan bruke slag/stableford runder fra Herre/dame og seniordager. Dette med ønske om å få med flere. Skriv et eget scorekort for Ecklectic!
Den laveste scoren for hvert enkelt hull på de ulike rundene resulterer til slutt i et samlet scorekort hvor de beste hullscorer fra hver enkelt hull er tatt med.
Startkontingent er kr. 200 for hele turneringen. Spillere uten årsgreenfee betaler selvsagt også medlems green fee. Turneringsavgift skal betales kontant og legges i Eclectickassen med spillerens navn og dato skrevet på. Dette gjelder som påmelding. (Man betaler bare 1 gang) I postkassen legges også scorekortene som skal leveres inn. Man kan starte når som helst i perioden og spille så mange runder man vil, men altså maksimum 18 hull i uken.
Klasseinndeling
• Klasse A: Hcp opp til 17,0
• Klasse B: Hcp 17,1 til 36
Spillere med ”klubbhandicap” spiller handicap 36.
Premien er premiesjekk i hver klasse. Sjekkens størrelse er avhengig av antall deltakere.
Ved lik score avgjøres det slik at laveste handicap vinner. Er det fremdeles likt spilles en stableford runde der beste score på denne runden vinner.
Turneringen ligger i golfboks.

Håper mange ønsker å delta. Lykke til.