Damegruppa arrangerte 25. juni årets Jordbærturnering med 44 deltakere fra Vestfold og Buskerud.

Det var svært vellykket med nydelig vær, glade og positive damer og gode jordbær og fantastiske kaker.

Spilleformen var Texas Scramble med 4 på hvert lag. Det ble svært jevnt med 41 som høyeste score og 36, altså banens par, som vinnerresultet. Vi spilte brutto så her gjorde damene det bra!

Vinnerlaget2018Vinnerlaget besto av Sonja Hunstad Rytter, Sande, Wenche Walmestad, Re, Brit Kari Thonhauge, Kongsberg og Else Feiring Olsen, Hof. Åshild Johansen gikk hjem med 2 vinflasker, en for Longest drive og en for Nærmest pinnen på hull 7.

Arrangementet gikk tilnærmet knirkefritt og våre gjester var svært fornøyde med både vær, bane, servering og premiering.