KlubbensAArsmoeteKlubbens Årsmøte utsettes.

Pga dagens corona-situasjon har styret bestemt at Årsmøtet, som skulle vært avholdt onsdag 18. mars, blir utsatt.
Dette er etter oppfordring fra Norges Golfforbund (NGF). og etter hvert også med anbefaling fra Norges Idrettsforbund (NIF).

NGF 11.03.2020:
«Klubbenes medlemmer reiser mye i golfsammenheng, vi har mange eldre medlemmer og årsmøtene avholdes ofte i trange rom.
Generelt vil NGF derfor anbefale klubber, som ikke allerede har avholdt sitt årsmøte, om å utsette det ….»

NIF 12.03.2020:
"Som følge av utviklingen av situasjonen knyttet til koronaviruset, har NIFs generalsekretær i dag besluttet at alle idrettslag gis dispensasjon fra fristen om å avholde årsmøte innen 31. mars. Ny frist er 15. juni.... "

Vi kommer tilbake med beskjed om når Årsmøtet blir avholdt. Ifølge NIF skal det skje før 15. juni.

Styret, Sande Golfklubb