For tiden er alle golfbaner stengt, pga den pågående corona-pandemien. Det gjelder også Sande Golfbane. Vi følger myndighetenes oppfordringer og pålegg, og blir jevnlig oppdatert, bl.a. fra Norges Golfforbund og Norges Idrettsforbund, samt gjennom media generelt.

Hadde det ikke vært for denne ekstraordinære situasjonen, kunne vi ha åpnet banen i disse dager.
Det har vært en mild og snøfattig vinter, og tidlig vår, og forholdene på banen ser veldig bra ut, for årstiden. Greenene er stort sett i god stand, og det er fint og tørt rundt omkring på hele banen.

Hull7 23Mars2020small
Vi gjør de nødvendige dugnads-tiltak framover, men innkaller ikke til felles dugnads-aktivitet i år. Vi tar oppgavene som enkeltperson, eller to og to.

Har du lyst til å delta i noen form for dugnadsaktivitet i Sande Golfklubb, så ta kontakt, via mobil (95751613) eller email (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Som kjent driftes klubben utelukkende på dugnads-aktivitet (vi har ingen ansatte), og vi er veldig interessert i å få med flere på dette laget.

Noen dugnads-oppgaver som skal gjøres

Utplassere: Flagg – Bunkerriver - Tee-markeringer
Olje krakker, evt børstes først
Olje / beise bru-gelender
Rake løv, plukke kvist, rydde, pynte opp på /rundt banen
Rydde blomster bed rundt klubbhuset / terassen
Bytte ut avstands-merker/ markplater som er ødelagt
Sjekke / male hvite-røde-blå staker
Sjekke søppelkasser / ballvaskere
Sjekke skilting på banen
Inspeksjon av veier, hva trenger reparasjon?
Starte opp vanningsanlegg
Klargjøre maskinparken
Klargjøre registrerings-kontoret

Ellers trengs det gjennom hele sesongen noen som kan klippe gress på greener, fairwayer og rough. Vi har mannskap som gjør dette, men skulle gjerne vært flere.

Følg med på hejemmsiden, her annonserer vi når banen åpner etter hvert.
Hold avstand, og vaske hendene.
Styret i Sande GK