Styret innkaller herved til årsmøte i Sande Golfklubb. Årsmøtet avholdes onsdag 3. juni kl. 19.00.

Logo SandeGKSom følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.
Årsmøtet var tidligere berammet til 18. mars, men måtte da avlyses pga corona-epidemien.
Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 1. juni, ved å sende epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., med navn og epost-adresse. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende endelig innkalling, relevant informasjon, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.

Noen dager før møtet vil det bli sendt ut en email til alle påmeldte, med link til innlogging i møtet.

Man gjør oppmerksom på at møtet vil bli tatt opp og lagret, for senere gjennomgang og referat-skriving.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest to uker før, dvs før 20.mai, til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, www.sandegk.no
Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, eller benkeforslag ut over de som fremgår av saksdokumentene, oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.
For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sande Golfklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i 2020, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til klubben. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.
For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Sande Golfklubb’s lov.
Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan du kontakte klubben per epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., evt per telefon.
Velkommen til årsmøte!