Hei til dere glade golfere i Sande golfklubb!

LofotenLinksVi har ofte avsluttet sesongen med en tur til Sverige. I år hadde/har jeg reservert på Sotenes golf, men har sterke tvil om det er mulig eller aktuelt å reise til Sverige.

Derfor har jeg også fått et tilbud fra Lofoten Links , golfbane på Hov i Lofoten. Etter bedømminger fra mange er dette en av de mest spennende golfbaner vi har i Norge.

Tilbudet gjelder 14. til 16. september. Det vil da være mandag-onsdag.

Pris per pers inkl 2 overnattinger i twin eller dobbeltrom ved Lofoten Links Lodges Luxury standard, frokost og middag på Låven Restaurant (3 retters), 3 runder ved Lofoten Links: 3995,- per pers.

Lunsj kan kjøpes i klubbhuset eller vil dere vi skal beregne ett tillegg?

Enkeltromstilegg kr 1200,- Tillegg for ekstra natt er 865 i twin eller dobbelt rom. Enkeltromstillegg er 600 per natt med frokost.

Reiser man bare for 2 overnattinger, må man ha fly tidlig på mandag og sent hjem på onsdag.

Det er etter sigende enklest å fly til Evenes (ca 1 og en halv time) og leie bil. Turen ut til Hov er ca 3 timer. Som dere vet varierer flybilletter mye i pris, men, ut fra det jeg har sjekket kan man få billetter til ca 1400 T/R.

Foreløpig har jeg reservert til 12, men jeg aner jo ikke hvor mange som kan være interessert. Vær og føre kan jo variere masse (også i Sverige), men er været fint, kan vi til og med risikere å se nordlys. Hyttene har utsikt mot nord og man kan sitte inne og skue ut over havet mot nord.

Hvis du er interessert, må du gi meg beskjed innen 15.juli. Jeg tar meg i så fall av bookingen på golfbanen men resten, fly og leiebil, må du ordne selv. De har bare 4 golfbiler, så det må jo bookes hvis noen trenger.

Håper flere enn Jan og jeg er interesserte i dette opplegget!

Wenche Utheim