GolfballSmallVIKTIG INFO!
Lørdag 29. og søndag 30. august arrangerer Sande Golfklubb "Klubbmesterskapet 2020". Det er 2 x 18 hull brutto slaggolf hvor damene spiller fra bane 44 og herrer fra bane 53 (begge dager). Den med lavest score etter 2 dager får tittelen klubbmester. Det er premier til de 3 beste damene og 3 beste herrene.
NYTT AV ÅRET er 2x 9 hulls Stableford konkurranse hvor vi kårer klubbens beste stableford-spiller. Her oppfordrer vi alle nye og gamle golfspillere til å melde seg på. I denne konkurransen spiller man med sitt handicap og derfor skal i teorien alle ha like stor sjanse til å gjøre det bra 🙂https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png" style="border: 0px;"> Det er også her 2 klasser, en herreklasse og en dameklasse. Premie til de 3 beste i hver klasse. Det spilles fra utslag 44 for damer og 53 for herrer.
Det er altså 2 forskjellige konkurranser man kan melde seg på: enten 2x18 hulls brutto slaggolf (hvor klubbmesterne kåres) eller 2x 9 hulls Stableford. Begge konkurransene spilles over 2 dager. De som melder seg med på 2x18 hulls brutto konkurransen er automatisk med i Stableford turneringen. Dette gjør vi for å få flest mulige av dere til å spille 18 hull begge dager. Ikke la dere skremme av at det er brutto slaggolf! Bli med og gjør ditt beste, det er mer enn godt nok.
Klubbmesterskapet skal være klubbens store dag og derfor håper vi at alle som synes det er gøy med golf melder seg på og blir med på moroa! Om du har spilt golf i 60 år eller tok VTG kurs for en uke siden så håper vi å se deg på startlista. Det viktigste er IKKE å vinne, men å delta! 😃https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/1f603.png" style="border: 0px;">
Logg dere inn i GolfBox og meld dere på så fort som mulig. Der ligger begge konkurransene: "Klubbmesterskapet 2020" og KM Stableford 2020". Vil du kun være med på Stableford konkurransen så meld deg på i den. Dersom du ønsker å være med på begge så holder det å melde seg på i "Klubbmesterskapet 2020". Startkontigent og greenfee betales lørdagen 29. august før start.
Kaffe og kaker på søndagen er inkludert i prisen.
Turneringskomiten