Da er klubbens festdag over.

20 golfere stilte til start i årets klubbmesterskap. I tillegg hadde vi en parallell 9-hulls Stableford-turnering for de som ikke ville gå 18 hull.

Gratulerer til klubbmetserne  Barbro Kvåle Trømborg og Tommy Svendsrud som i et år kan gå med hevet hode som klubbens beste spillere. Vel fortjent til dem begge.
Gratulere også til «Stableford-mesterne» Alf Einar Sørensen og Berit Bøhmer.

Barbro Tommy2

Klubbmetser 2020 Tommy Svendsrud og Barbro Kvåle Trømborg

Turneringskomiteen med Stian Trømborg og Svein Erik Laudal loset oss knirkefritt gjennom arrangementet.

Vi hadde 2 flotte dager med fint høstvær og en bane som var i strålende stand.

Banen var nyklippet og i velpleiet, som vanlig, takket være vår fenomenale dugnadsgjeng. Dere gjør en verdifull innsats. Tusen takk.

Også en skikkelig stor takk til Sigmund Ovenstad som var ute tidlig begge dagene for at greenene skulle være duggfrie, og til Aase Weberg som var suveren i caféen.
Hva skulle vi gjort uten dere

Vi gleder oss allerede til neste år og da satser vi på enda flere deltakere

PaaTerassen2 PaaTerassenStianOgSveiErikKlubbhusetTommyPremieresBarbroPremieresKlubbmesterne