Hull8 1Selv om det fortsatt er snø på marka,  og kuldegrader om natta, så går det mot vår og sesongstart. Når vi kan åpne banen er det for tidlig å si noe om. I 2020 åpnet vi 3. april.

Men for å drifte banen er det behov for mye dugnadsinnsats. Det er mange i klubben som gjør en veldig flott innsats, men vi skulle gjerne hatt med flere på laget. Er vi flere til å dele på oppgavene, blir det mindre belastende for hver enkelt. Dugnad er dessuten både hyggelig og sosialt.

Det vi nå etterlyser, er hjelp til klippe-oppgavene. Det trengs flere folk til å klippe både Rough- / Fairway- og Greener. Å betjene klippemaskinene er ganske enkelt, og alle får opplæring på forhånd.

Kan du tenke deg å hjelpe til ved å spandere noen timer i måneden på å få en flott bane å spille på for alle ?

Ta i så fall kontakt med Jan-Petter på 924 37 933 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon
På forhånd takk.