LearnGolf2

Det holdes golf-kurs for nybegynnere (VTG-kurs) på Sande Golfbane

Kurs 1:      20.-21. mai 2017
Kurs 2:      17.-18. juni 2017

kl. 10.00 - kl. 16.00 alle dager  (det kan bli aktuelt med flere kurs utover i sesongen)

Kurset holdes på Drivingrangen / Klubbhuset på Sande golfbane på Holsrud.
Prisen er kr. 1000 for voksne, kr. 600 for ungdom < 19 år, som betales ved fremmøte. Kursmateriell utdeles, og golfkøller kan lånes.
For at kurset skal holdes, må det være minimum 2 påmeldte. Hvis ikke, blir kurset holdt senere. Det er derfor bindende påmelding.
Påmelding til mobil 91713766, eller e-mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Etter fullført kurs kan du bli medlem av Sande Golfklubb med full spillerett ut året 2017 for kun kr. 750.-

Vi følger Norges Golfforbunds opplegg for golfopplæring for nybegynnere. Det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske, men kurset er obligatorisk for alle som ønsker å spille på en norsk golfbane.
Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille noen hull på banen for å oppleve hva golf er.

BallAndWoodPro-undervisningen ved klubb-pro Jens Petter Rønningen starter onsdag 27. april kl. 17.00.
Det blir gruppe-undervisning for herregruppe og damegruppe. Evt. personlig privat-undervisning må avtales med Jens Petter direkte.
Mer info kommer på Facebook-sidene til Damegruppa og Herregruppa. Følg med der.

Sande golfklubb, ved klubb-pro Jens Petter Rønningen, holder neste VTG-golf-kurs søndag 24. / mandag 25. Mai 2015

PeggetBallEtter fullført kurs kan du bli medlem av Sande Golfklubb med full spillerett ut året 2015 for kun kr. 500.-
(sannsynligvis Østlandets beste tilbud.) For mer info, klikk her.

LearnGolf2

Klubb-pro Jens Petter Rønningen holder golf-kurs på Sande Golfbane

Kurs 1:      23.-24. april 2016
Kurs 2:      21.-22. mai 2016
Kurs 3:       4.-  5 . juni 2016   -  (avlyst)
kl. 10.00 - kl. 16.00 alle dager  (ved stor pågang kan det bli aktuelt med flere kurs)

Hvis du ønsker å begynne å spille golf, så har Sande Golfklubb nå et veldig godt tilbud

Banner4small

Kurset går over 2 dager. Første kurs er Lørdag / Søndag 2.-3. Mai
Flere kurs etter hvert. Neste 23.-24. mai.