ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

Resultater
12 glade golfere gikk ut på siste torsdagrunde for i år. Som vanlig spilte vi nettoslag, men fra bane 44. Kjell Cato Løvaas har ikke vært med ofte i år og heldigvis for oss andre. Han klinket til med minus 2 og det med en trippelboggy på hul 7. Nr 2 ble Leif Arne Skistad som gikk på par, foran Hjermund Martiniusse nsom også gikk på par. Kan også nevne at Tommy Svendsrud fikk eagel på hull 6.

Dette betyr en spennende avslutning med 18 hull lørdag den 4. oktober. Spilles om 300 poeng.

Finalerunden går Lørdag 4. oktober
Vi starter på lørdag kl 1000. De av dere som skal være med på Seilet etterpå, melder seg på til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Bord er bestilt til kl 1500. Det vil bli mat og drikke, samt premieutdeling. De som vil være med på Seilet, men som ikke har spilt mer enn 5 runder, må betale 150 kr for mat og drikke.

Nok en gang fikk vi en "Hole in One på Herregruppa. Denne gang var det Einar Sørensen som klarte å slå ballen rett i hullet på hull 7 med et 9'er jern. Gratulere til Einar. Dette var andre "Hole in One" på to torsdager på rad.

HoleInOneEinarSorensenEinar Sørensen med HIO på hull 7. Gratulerer!


Resultatmessig ble det også en fin dag for Einar. Han vant på par netto, foran Hjermund Martiniussen som gikk 1 over par. Bent Reiersen ble nr 3 på 3 over par.

Totallisten ble ikke endret topp tre. Fortsatt leder Leif Skistad foran Tommy Svendsrud og Kari Ehoniemi.

De to siste torsdagene har vi vært 15 spillere som koser oss på banen. Tommy Svendsrud vant onsdag 28. august, foran Hjermund Martiniussen og Leif Arne Skistad

Torsdag 4. september klarte Stener Mathisen kunststykket å slå hole in one på hull 7. Han brukte et 9'er jern. Gratulere til Stener. Ikke nok med det, Stener vant også soleklart Herregolfen med 2 slag under par, netto. Nr. 2 ble Bent reiersen og Thor Kristen Elgås tok 3.plassen.

hio14Stener Mathisen med Hole in One på Hull 7. Gratulerer!!!

Totalt leder Leif Arne Skistad med 815 poeng, foran Tommy Svendsrud på 675 poeng. Karie Ehoniemi er 3. mann med 606 poeng. Stener Mathisen tok et jafs opp på totallisten, 4. plass med 550 poeng.

I og med det skal strykes 4 runder, så er det mye gjevnere enn det pr i dag ser ut. Vi har igjen fire runder, hvorav en 18 hulls runde, hvor vi skal spille om 300 poeng totalt skal vi dele ut 600 poeng til.

Torsdag 14. august var det 13 spillere og Kjetil Johansen stakk av med 1.plassen 5 under par, netto. "Den evige toer" Leif Arne Skistad ble nr 2, på par og Thor Kristen Elgaas ble nr 3, en over par. 

13 golfere avsluttet vårsesongen i flott sommervær med 18 hull, hvor vi spilte om 300 poeng i totalcuppen. Første ni var det bra med vind og det preget nok resultatet noe.