Pink Cup/grillturnering

Lørdag 30.juni

Kl.14.00

Startavgift Kr.- 200.

Ta med egen grillmat, så hygger vi oss med golf og grill i noen timer.

Påmelding i golfboks eller til Wenche 97572771

Høsttur til Sverige 28.-30.september 2018

Vi planlegger en tur til Sotenas golfklubb i høst.

Prisen er 2590.- og  da inngår 2 overnattinger i dobbeltrom, 2 2 retters middager, 2 greenfee,

2 frokoster og golfballer. For enkeltrom kommer et tillegg på kr. 400.- per natt.

Vi har booket 5 dobbeltrom og 5 enkeltrom og vil gjerne ha en foreløpig oversikt over hvem som

kan tenke seg å være med. Send en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Håper mange har lyst til å være med!

Oppsluningen om årets Pink Cup/Grillturnering var flott med hele 26 fremmøtte deltakere. Vi spilte en modifisert Best Ball variant, der man kunne bruke køller til å komme seg ut av vanskeligheter eller til å erstatte putter. Når køllene var brukt til et slikt formål, måtte de stå resten av runden til pynt i bagen med en rosa sløyfe på seg. Mange oppdaget litt sent hvor lurt det var å bruke køllene f.eks til å erstatte putter, men nå har alle forsverget at til neste år skal de utnytte dette til fullt.

Vi fikk inn over 7000 kroner til kreftsaken og takker Herregruppa for et bidrag på 1000 kroner og Ingeborg og Kristian for 500. Tusentakk!

Pink Cup/grillturnering  Lørdag 1.juli  Kl.14.00
GolfBallpeggetIgress TextDamegruppa ønsker velkommen til en uhøytidelig og morsom golfturnering der inntektene gå til kreftsaken.

Startavgift Kr.- 200.
Ta med egen grillmat, så hygger vi oss med golf og grill i noen timer.
Påmelding i golfboks eller til Wenche 97572771

Damegruppas Aktiviteter 2017. klikk her

Innlogging

Her logger du deg inn. Hvis du ikke er registrert, kontakt klubben (post@sandegk.no).

Alle Artikler