Høstens program

DamegolfDamegruppa i Sande Golfklubb spiller turnering hver mandag ettermiddag.

Damegruppa ønsker seg flere Damegolf spillere 🏌️‍♀️🏌️‍♀️

Er du en av de så ta kontakt med Berit Bøhmer, 93235589, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller møt opp på klubben en mandag kl 17 🏌️‍♀️🏌️‍♀️

AGB HIOPå Dameturneringen idag, 14. juni 2021, klarte Anne Grete Bamrud den bragd å slå HIO på hull 1, med et 7er jern, fra fremre utslag.

Vi Gratulerer.

Damegruppa arrangerte 25. juni årets Jordbærturnering med 44 deltakere fra Vestfold og Buskerud.

Det var svært vellykket med nydelig vær, glade og positive damer og gode jordbær og fantastiske kaker.

Spilleformen var Texas Scramble med 4 på hvert lag. Det ble svært jevnt med 41 som høyeste score og 36, altså banens par, som vinnerresultet. Vi spilte brutto så her gjorde damene det bra!

Vinnerlaget2018Vinnerlaget besto av Sonja Hunstad Rytter, Sande, Wenche Walmestad, Re, Brit Kari Thonhauge, Kongsberg og Else Feiring Olsen, Hof. Åshild Johansen gikk hjem med 2 vinflasker, en for Longest drive og en for Nærmest pinnen på hull 7.

Arrangementet gikk tilnærmet knirkefritt og våre gjester var svært fornøyde med både vær, bane, servering og premiering.

Pink Cup/grillturnering

Lørdag 30.juni

Kl.14.00

Damegruppa ønsker velkommen til en uhøytidelig og morsom golfturnering der inntektene gå til kreftsaken.

Startavgift Kr.- 200.

Ta med egen grillmat, så hygger vi oss med golf og grill i noen timer.

Påmelding i golfboks eller til Wenche 97572771

Alle Artikler