Oppsluningen om årets Pink Cup/Grillturnering var flott med hele 26 fremmøtte deltakere. Vi spilte en modifisert Best Ball variant, der man kunne bruke køller til å komme seg ut av vanskeligheter eller til å erstatte putter. Når køllene var brukt til et slikt formål, måtte de stå resten av runden til pynt i bagen med en rosa sløyfe på seg. Mange oppdaget litt sent hvor lurt det var å bruke køllene f.eks til å erstatte putter, men nå har alle forsverget at til neste år skal de utnytte dette til fullt.

Vi fikk inn over 7000 kroner til kreftsaken og takker Herregruppa for et bidrag på 1000 kroner og Ingeborg og Kristian for 500. Tusentakk!

Pink Cup/grillturnering  Lørdag 1.juli  Kl.14.00
GolfBallpeggetIgress TextDamegruppa ønsker velkommen til en uhøytidelig og morsom golfturnering der inntektene gå til kreftsaken.

Startavgift Kr.- 200.
Ta med egen grillmat, så hygger vi oss med golf og grill i noen timer.
Påmelding i golfboks eller til Wenche 97572771

Damegruppas Aktiviteter 2017. klikk her

9 damer dro til Fiskebekkil for å hygge seg og lufte golfkøllene fra 22.-24. april. Vi spilte Dynekil, 6 av oss, banen nær Fiskebekk (Skaftø) og Lysekil Holmen på søndag før vi reiste hjem. Unn hadde organisert turen og vi bodde helt nydelig med bølgeskvulp rett utenfor vinduene. Riktignok hadde ikke våren helt bestemt seg for å være på parti med oss og det ble boblejakke og stillongs for de fleste av oss. Golfen ble litt "så som så", men hyggelig hadde vi det, og takker Unn for fint arrangement , flott hotell og glimrende mat. Ja, det var så bra at hun fikk innvilget sitt ønske om å være turkoordinator til neste år også.

Unn er klarRett i hullet for Birdie

2x Anne Grethe på vei til Aases brudesuiteAase og Berit på Dynekil

Berit og SonjaIngeborg og Suzanne

Nydelig solnedgang

Da har 4 damer representert klubben i Vestfold Ladies i Sandefjord.

Aase ble nummer 3 i B klassen med 41 stableford poeng, Wenche nummer 9 med 34 stableford,

Åshild nummer 3 med 33 stableford og Lise fikk 29 stableford. Dette ga oss en 3. plass lagmessig.

Vi gratulerer Aase med nytt flott handicap!Aase

Innlogging

Her logger du deg inn. Hvis du ikke er registrert, kontakt klubben (post@sandegk.no).

Alle Artikler