Årets 20 Eclecticrunder er fullført.
Da er det tid for å avsløre hvem som vant årets Eclectic.

Klasse A (HPC over 23)
1. Sonja Hunstad Rytteer 64 poeng
2. Kristian Sverre Larsen 63 poeng
3. Alf Einar Sørensen 61 poeng

Klasse B (HPC under 23)
1. Per Steffensen 60 poeng
2. Kari Ehoniemi 56 poeng
3. Wenche Utheim 51 poeng

Det er bare vinnerne som premieres og vi gratulerer Sonja og Per som begge får en
gavesjekk på kr. 1600 hos Golfshoppen. Denne overrekkes ved første mulige anledning.
Det har vært 16 spillere registrert i konkurransen og noen har spilt masse mens andre har vært med
innimellom. Turneringskomiteen tar gjerne i mot forslag til endringer/ forbedringer av opplegget.
Takk for innsatsen til alle som spilte!
Wenche Utheim

Nå er innspurten på årets Eclectic i full gang. Det er 2 runder igjen og stillingen etter 18 runder er:

Klasse A (HPC 0-22.9)

Per Steffensen               56 poeng

Kari Ehoniemi                 56 poeng

Wenche Utheim              50 poeng

Erkki Tuttu                       50 poeng

Klasse B (HPC 23-36)

Sonja Hunstad Rytter    64 poeng

Alf Einar Breivik             61 poeng

Kristian Larsen               60 poeng

Det er enda tid til å forandre resultatet! Vinnerne får et gavekort på 1600 kroner, slik at de selv kan kjøpe golf klokke (eller

noe annet) på Golfshopen.

Søndag 20, august 2017 arrangerte Sande Golfklubb golfturneringen «Sande Open» for 3. året på rad.
Det var fint sommervær, og banen er velpleid og i god stand.
22 forventningsfulle golfere stilte til start.
Det ble konkurrert i 3 klasser. Klasse A; spillere av begge kjønn med Hcp < 15, Klasse B; Damer med Hcp > 15, Klasse C: Herrer med Hcp > 15.
I tillegg var det lagt inn Longest drive på hull 5 / 9, en for herrer / damer, og Closest to pin på hull 7, for begge kjønn. Det ble også beregnet Best ball for beste lag.Etter runden var det samling på terassen og i klubbhuset, hvor man kunne nyte kaffe og vafler.
Klassevinnerne ble: Ola Fjelnseth i klasse A (72 slag netto), Aase Weberg i klasse B (33 poeng), og Stener Mathisen i klasse C (32 poeng).Longest drive herrer ble vunnet av Svein Erik Laudal, lingest drive damer ble vunnet av Aase Weberg, og Closest to pin ble vunnet av Per Eggen.

Ola Fjelnseth, vinner av klasse A

P1120399

Årets klubbmesterskap ble avviklet i flott sensommer-vær. Banen er nå blitt veldig bra etter en sommers vekstsesong. I alt stilte 17 golfere, 3 damer og 14 herrer.
Det ble prestert golfspill av blandet kvalitet. Men humøret var på topp hos alle, ingen sure miner å spore noe sted.
De som fortjent vant, spilte god og stabil golf.
Vi andre hadde en fin tur med hyggelige medspillere, og fikk kvittet oss med en del gamle golfballer. Både Rudsbekken og Sandeelva tok velvillig i mot diverse golfballer.
Årets klubbmester for damer ble Wenche Utheim, med 189 slag.
Årets klubbmester for herre ble Roger Edvardsen, med imponerende 157 slag.

Klubbmestere2017B

Årets Maxboturnering kunne ikke hatt en bedre ramme. Været var nydelig og banen flott og velstelt.

23 spillere stilte til start kl 15.00 og ble sendt ut med bagetter og cola for å holde blodsukkeret på riktig nivå.

Mange spilte god golf og Klasse A ble vunnet Trond Arve Killingdalen med 76 slag brutto. Alle spilte bane 48.

B klassen ble vunnet av Tom Gaaserud på 31 stablefordpoeng.

Spillerne fikk servert middag da de kom inn og vi opplevde at spillerne var veldig fornøyde med dagen!

Trond Arve Killingdalen

Sjefen sjøl