ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

SandeOpenSande Open, en åpen golfturnering, arrangeres Søndag 21. august 2016.
Shotgun-start kl. 10.00. 

Det spilles i 3 klasser:

A: Begge kjønn     Hcp 15 eller lavere    Netto slaggolf (par + 5)
B: Damer Hcp 15,1 - 36. Stableford med fullt Hcp.
C: Herrer Hcp 15,1 - 36. Stableford med fullt Hcp

 Spillere med Hcp > 36 kan delta, men spiller da ut fra Hcp 36. 

I tillegg spilles (beregnes) samtidig en Fourball / Bestball lagturnering, hvor hele ballen utgjør et lag. 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen, både medlemmer, og gjester fra andre golfklubber.

Turneringsavgift er kr. 150.- , innkluderer kaffe og vaffel.
Greenfee er kr. 250.- for gjester og medlemmer som ikke har årsgreenfee.
Påmedling i GolfBox

 

Vi er nå snart halvveis i vår Eclectic turnering.
Denne går over 20 uker og vi har nå fullført 9 runder.
Det er Ikke for sent å delta.
SvingendeGolferVi spiller i 2 klasser: Klasse A Hcp 0-22,9 og klasse B Hcp 23- 36. Man kan spille 9 eller 18 hull i uken og 18 hull kan fordeles på 2 dager. Man må ha med seg markør.
Deltakeravgiften er kr. 200 for hele sommeren. Pengene legges i en konvolutt merket med navn i Eclectic kassen like ved registreringen på kontoret. Der legges også de ferdige utfylte kortene etter hver runde.  Du kan se resultatene på golfboks hvis du går inn på turneringer og Order of Merit (Sande Eclectic 2016).
Eclectic betyr altså at den beste scoren du har på hvert hull, utgjør det endelige resultatet ditt. Dårligere scorer blir automatisk slettet av golfboks og dine nye forbedrede scorer legges inn. Det er altså en konkurranse også mot deg selv.

De som leder til nå er:
1. Kari Ehoniemi 53 poeng
2. Ragnar Weberg 52 poeng
3. Unn Brodahl 47 poeng
3. Anne Grethe Høydahl 47 poeng

Turneringskomiteen håper at flere benytter seg av tilbudet og at dere som allerede har betalt turneringsavgift leverer scorekort når dere har mulighet til å forbedre resultatet."

grilling2Lørdag 2. juli arrangerer vi Grillturnering på Sande golfklubb. Blir du med?  Starttid kl. 14.00. Etter runden er det premieutdeling og grilling på terassen. 

Ta med mat du vil grille, så holder vi grillene varme. Drikke etter eget ønske kan kjøpes i klubbhuet, eller du kan medbringe det du ønsker.

Påmelding i GolfBox. 

 

"Lørdag 2. juli arrangerte damegruppen sin årlige Grillturnering. Værvarslet skremte nok mange fra å melde seg på, men som så ofte før, stoppet regnet de 2 timene
turneringen varte. 12 stykker gikk en fin runde på 9 hull. Spilleformen var Best ball som ble spilt i grupper på 3. Familielaget, bestående av Unn, Aase og Ragnar vant med 23 poeng.
De 3 på vinnerlaget
GrilltirneringAa

 GrillturneringUR
Etterpå grillet vi under oppslåtte paraplyer og hadde videre en svært hyggelig ettermiddag på klubbhuset."

jordbrDa har vi gjennomført en vellykket Jordbærturnering med 48 deltakere. Det gikk superfint og regnet holdt seg på avstand helt til alle spillerne var kommet inn. Tusen takk til alle Sandedamene som gjorde en fantastisk innsats helt inn i de små timer. Tusen takk også til Knut, Sigmund, Normann og Jan som hjalp oss og til Charlotte som var med å kontrollere scorekort.

Åshild vant Longest drive, Grethe H vant nærmest pinnen (45 cm) på hull 7 og jammen vant ikke Åshild og Jorun fra Hof hele turneringen med 29 nettoslag.

På 2. plass kom Wenche U og Grete fra Sandefjord med 30 netto og på 3. plass Inger fra Hof sammen med Anne fra Kongsberg også de med 30 nettoslag. Fantastisk dag. Flott bane og stor takk til dere som holder det så fint og er med på å gi oss gode golfopplevelser.

 shildogJorun small

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinner-paret