ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

Narvesen Tor på Sande Golfklubb 14. mai 2016

Sande Golfklubb hadde gleden av å arrangere NGF junior-turneringen Narvesen Tour. for Østlandets barn-ungdom i alder 6-19 år.

NarvesenTour SGK12

For fullstendig referat, se HER

Vel blåst
Vi dro i land Narvesen Tour med æren i behold.
Hull1 smallAv 72 påmeldte, stilte 68 til start. Angivelig den største Juniorturneringen i dette NGF-format i region Sør-Østlandet, og den desidert største Sande GK har arrangert på mange år.
Turneringen ble avviklet knirkefritt. Registreringen / mottak av så mange spillere uten kø-dannelse er ikke dårlig. På banen sørget starteren Jan for at alle kom godt i gang. Forecaddies på strategiske steder hjalp på flyten, og gjenfinning av ballen.

Representanter fra NGF, samt spillerne selv, ga meget god tilbakemelding, om avviklingen av turneringen, og om banens tilstand. Superlativene satt løst, vi fikk rett og slett mye skryt.

Og det er takket være dere.
Det har vært en imponerende dugnads-innsats, på alle områder.
Jeg tror ingen føler seg forbigått når jeg velger å fremheve Sigmund, som nyvalgt leder for banekomiteen, og hans personlige innsats, med arbeids-dager på 12 timer eller mer. Sammen med resten av banemannskap / klippegjengen, kunne vi fremvise en bane i topp stand, i bedre tilstand enn den noensinne har vært, i hvert fall på denne tiden av året.
Med blomster rundt klubbhuset, på terassen, og på hull 1, fikk man et veldig positivt helhets-inntrykk.
Den tekniske avvikling av turneringen inne i klubbhuset var også vellykket, registreringen, serveringen, og premie-utdelingen gikk slik vi ønsket det.
Som leder for denne flotte gjengen, og med denne imponerende innsatsen, vil jeg bare få uttrykke min takknemlighet. Styreledervervet kan nok av og til virke krevende, men å se en slik innsats fra en engasjert dugnads-gjeng, gir lyst til å stå på, og optimisme for klubbens fremtid.
Takk for innsatsen, alle sammen.
Ragnar

Vårspretten 1. Mai 2016

Vaarspretten2016 smallEtter en kald og regnfull periode fikk vi endelig litt sol og litt mindre kaldt vær til Vårspretten i Sande Golfklubb.
Turneringen var inndelt i 4 klasser. I alt deltok 13 spillere, med følgende klassevinnere:
Damer 9 hull: Liv Jore
Herrer 9 hull: Nils Gunnestad
Damer 18 hull: Wenche Utheim
Herrer 18 hull: Ragnar Weberg
Næmest pinnen på hull 7 ble Ragnar Weberg
Lengste drive for damer: Wenche Utheim
Lengste drive for herrer: Svein Erik Laudal
Det ble en flott golfdag på en bane som er i ypperlig stand.

Vinnerne Vaarspretten small

To av de fornøyde vinnerne.

Pinseaften, lørdag 14. mai 2016, arrangeres Narvesen Tour på Sande Golfbane.

Hull1Dette er en åpen turnering i regi av Norges Golfforbund, med deltakere fra hele Østlandsområdet. Det er en turnering for barn og ungdom, i alder 9 - 19 år.

Det spilles i 6 forskjellige klasser:
     - J15, Jenter 13-15 år
     - J19, Jenter 16-19 år
     - G15, Gutter 13-15 år
     - G19, Gutter 16-19 år
     - GJ12, gutter og jenter 9-12 år
     - GJ8, gutter og jenter 6-8 år

Sistnevnte 2 grupper spiller 9 hull, de andre gruppene spiller 18 hull. Starttid kl. 10.00. Påmelding skjer i Golfbox. Den yngste gruppen, 6-8 år, spiller fra "Kanin-utslagene".

Sande Goilfbane er i år i meget god stand for denne årstiden, med gønne og jevne greener. Vi håper værgudene er på vår side, og ser fram til en hyggelig dag på banen.

Klubben trenger frivillige deltakere til å gjøre en innsats denne dagen. Det er mange som har sagt seg villig til å stille, men det er behov for flere. Gi beskjed til klubben (Tlf 97713766), evt Ragnar (Tlf 95751613) om du vil være med å bidra til en god avvikling av arrangementet. 

Klubbkveld2016compressed

Søndag 1. mai arrangeres Vårspretten, en Stableford turnering over 9 eller 18 hull (valgfritt), for Damer og Herrer. Start kl 10.00. 

Banen er i utmerket stand, med jevne og fine greener. Kafeen er åpen med salg av kaffe og vafler.

Meld deg på i Golfbox.