Banen åpner for golfspill med restriksjoner

Banen åpner for golfspill med restriksjoner fredag 3. april

Myndighetene har nå gitt grønt lys for at golfbaner kan åpne for spill, med noen viktige og spesielle restriksjoner.
Det er banespill som åpnes, drivingrange vil fortsatt være stengt.

Vi følger de restriksjoner som Norges Golfforbund har utarbeidet. De finner du her

Alle må følge myndighetenes pålegg, bl.a. om 2 meters avstand, max 5 i gruppe, og strikt hygienisk oppførsel. Ikke møt opp hvis du føler deg syk / har symptomer, som feber og luftveis symptom.

Det aller viktigste er å ikke spre smitte, og å ikke bli smittet.

Klubbhus / Proshop / Registreringskontor samt Toalett-rom er stengt.

Golfbiler og utleietraller er ikke tilgjengelig.

Greenfee betales med VIPPS, se oppslag på døra. De som ikke kan betale med VIPPS, kan dessverre ikke spille. Men det er enkelt å anskaffe seg VIPPS, hvis du har en smart-telefon. Les HER

Flagget tas ikke ut av hullet. Hullet er fyllt opp, så ballen ikke faller nedi. Har ballen vært innom hullet, regnes det som hullet ut. Gi hverandre gjerne en putt. Runden er uansett ikke Hcp-tellende under disse spesielle tiltak.

De som har golfkøller og bag i leid golfskap, må hente dette og ta det med hjem. Tilgang til låven med golfskap blir begrenset.

Starttid bestilling gjøres i Golfbox hjemmefra, eller via Golfbox-appen. Kontoret med bestillingsskjermen er stengt.

Side1Side 2

Side 3

VIL DU VÆRE MED PÅ EN DUGNADSINNSATS FOR KLUBBEN?

DugnadBanen var veldig fin i fjor og klubben fikk mye velfortjent ros for det.
Selv om vi trolig kommer i gang noe senere i år, pga corona-pandemien, så er det mye som må gjøres. Banen må pleies og vedlikeholdes.
Vi som klipper gjør så godt vi kan, men vi er for få.
Det trengs flere til både
Rough- / fairway- og green-klipping, for å senke belastningen pr. hode.
Kan du tenke deg å hjelpe til ved å spandere noen timer i måneden på
å få en flott bane å spille på for alle ?

Ta i så fall kontakt med Jan-Petter på 924 37 933 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon
På forhånd takk.

Baneåpning 2020

For tiden er alle golfbaner stengt, pga den pågående corona-pandemien. Det gjelder også Sande Golfbane. Vi følger myndighetenes oppfordringer og pålegg, og blir jevnlig oppdatert, bl.a. fra Norges Golfforbund og Norges Idrettsforbund, samt gjennom media generelt.

Hadde det ikke vært for denne ekstraordinære situasjonen, kunne vi ha åpnet banen i disse dager.
Det har vært en mild og snøfattig vinter, og tidlig vår, og forholdene på banen ser veldig bra ut, for årstiden. Greenene er stort sett i god stand, og det er fint og tørt rundt omkring på hele banen.

Hull7 23Mars2020small
Vi gjør de nødvendige dugnads-tiltak framover, men innkaller ikke til felles dugnads-aktivitet i år. Vi tar oppgavene som enkeltperson, eller to og to.

Har du lyst til å delta i noen form for dugnadsaktivitet i Sande Golfklubb, så ta kontakt, via mobil (95751613) eller email (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Som kjent driftes klubben utelukkende på dugnads-aktivitet (vi har ingen ansatte), og vi er veldig interessert i å få med flere på dette laget.

Noen dugnads-oppgaver som skal gjøres

Utplassere: Flagg – Bunkerriver - Tee-markeringer
Olje krakker, evt børstes først
Olje / beise bru-gelender
Rake løv, plukke kvist, rydde, pynte opp på /rundt banen
Rydde blomster bed rundt klubbhuset / terassen
Bytte ut avstands-merker/ markplater som er ødelagt
Sjekke / male hvite-røde-blå staker
Sjekke søppelkasser / ballvaskere
Sjekke skilting på banen
Inspeksjon av veier, hva trenger reparasjon?
Starte opp vanningsanlegg
Klargjøre maskinparken
Klargjøre registrerings-kontoret

Ellers trengs det gjennom hele sesongen noen som kan klippe gress på greener, fairwayer og rough. Vi har mannskap som gjør dette, men skulle gjerne vært flere.

Følg med på hejemmsiden, her annonserer vi når banen åpner etter hvert.
Hold avstand, og vaske hendene.
Styret i Sande GK

ÅRSMØTET UTSETTES !!!

KlubbensAArsmoeteKlubbens Årsmøte utsettes.

Pga dagens corona-situasjon har styret bestemt at Årsmøtet, som skulle vært avholdt onsdag 18. mars, blir utsatt.
Dette er etter oppfordring fra Norges Golfforbund (NGF). og etter hvert også med anbefaling fra Norges Idrettsforbund (NIF).

NGF 11.03.2020:
«Klubbenes medlemmer reiser mye i golfsammenheng, vi har mange eldre medlemmer og årsmøtene avholdes ofte i trange rom.
Generelt vil NGF derfor anbefale klubber, som ikke allerede har avholdt sitt årsmøte, om å utsette det ….»

NIF 12.03.2020:
"Som følge av utviklingen av situasjonen knyttet til koronaviruset, har NIFs generalsekretær i dag besluttet at alle idrettslag gis dispensasjon fra fristen om å avholde årsmøte innen 31. mars. Ny frist er 15. juni.... "

Vi kommer tilbake med beskjed om når Årsmøtet blir avholdt. Ifølge NIF skal det skje før 15. juni.

Styret, Sande Golfklubb

Årsmøte-dokumentene 2020

Årsmøtet 2020 for Sande Golfklubb holdes onsdag 18. mars kl. 19.00 i Klubbhuset på Holsrud.
Her er årsmøte-dokumentene:
Hvis du ønsker å ha en papirutgave, ber vi deg om å skrive ut dokumenten selv, og medbring dem til årsmøtet.

De enkelte dokumentene:

Side 1 av 35