Høst-dugnad 15.11.2022

Hull8 1Banen stenger for sesongen 2022 mandag 14, november.

Dagen etter, tirsdag 15.11. skal vi ha en dugnadsinnsats for å gjøre banen og klubben vinterklar. Frammøte kl. 1100.

Greenflagg og Tee-klosser skal hentes inn. Det samme skal bunkerraker, krakker, bord etc.

Kjølevannet på alle maskiner må sjekkes for at det tåler frost, evt fylle på frostvæske. Alt som kan fryse sund, må settes frostfritt, mmm.

Ta med arbeidslyst og godt humør og møt opp. Jo flere som stiller, jo lettere går jobben.

Banen stenger 14.11.2022

SeniorgolfDet går uvilkårlig mot vinter og sesongslutt.

Banen stenger mandag 14. november 2022.

Vi har hatt en flott sesong, med en bane i ypperlig tilstand,

Takk til dere alle som har brukt banen vår i år, og spesielt takk til en fenomenal dugnadsgjeng. Det er takket vøre dere at banen er så bra.

Vel møtt til våren 2023

Dugnadsfest fredag 18.11.2022

dugnadsfest

Klubbmesterskapet 3. og 4. september 2022

Klubbkveld2016compressedFørste helg i september arrangeres årets klubbmetsreskap.
Vi spiller 2 x 18 hulls brutto slagturnering. Beste dame og herre golfspiller i klubben skal kåres.
I tillegg arrangeres en felles stabelford turnering som går over 2 x 9 hull.

Kaffe / kake / mineralvann kan kjøpes

Vi ønsker at flest mulig skal spille denne helgen, og blir vi minst 25 spillere trekker vi en flott premie blant alle som er igjen til klubbmesterne er kåret, nemlig:
1 STK ÅRSGREENFEE 2023 I SANDE GK
Vinneren må være tilstede og årsgreenfee er personlig.
Påmelding i GOLFBOX!

Golfkurs / VTG-kurs august-september 2022

VTG.jpg
Påmelding HER!

Golf-kurs for nybegynnere (VTG-kurs) på Sande Golfbane.

Kursene holdes kl. 10.00 - kl. 16.00 på lørdag eller søndag.

Kurs 1: lørdag 27. august 2022
Kurs 2: lørdag 10. september 2022

Kurs 3: søndag 11. september 2022

Kurset holdes på Driving-rangen / Klubbhuset på Sande golfbane på Holsrud.

Prisen er kr. 1000 for voksne, kr. 600 for ungdom opp til 19 år. Kursmateriell utdeles, og golfkøller kan lånes.
For at kurset skal holdes, må det være minimum 6 påmeldte. Det er derfor bindende påmelding.

Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk,
sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille noen hull på banen for å oppleve hva golf er.

Før man møter på kurset, skal man ha tatt et online teorikurs om golfregler og golfsikkerhet. Når du melder deg
på, får du tilsendt en link til dette kurset.

De som tar kurset, får tilbud om medlemskap i klubben med fritt spill ut året for kun kr. 750.

Side 1 av 48

Seniorgolf