Årsmøtet 2018

LogoSandeGKStyret innkaller herved til årsmøte i Sande Golfklubb.

Årsmøtet avholdes onsdag den 21. mars 2017 kl. 19.00 i klubbhuset på Holsrud.
Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, må må være styret i hende senest 2 uker før, dvs senest 7. mars.
Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside.
For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av klubben minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!

Klubbkvelder 2018

Klubbkvel2018

Julebrev til våre Dugnadsarbeidere, Julen 2017

Kjære dugnadsarbeider
Sande Golfklubb ønsker å uttrykke en stor takk for din verdifulle innsats som dugnadsarbeider i året som nå er på hell (og i tidligere år).
Julekrans
Klubbens framtid og eksistens er avhengig av sterk dugnadsinnsats, og takket være hva du og alle dugnadsarbeidere nedlegger av arbeide gjennom sesongen, er vi fortsatt en ganske robust og levedyktig klubb, med en flott og utfordrende bane, og et fint klubbhus.

Golfheftet 2018 som Julegave

Golfheftet2018

Vi nærmer oss jul og vi har et godt julegavetips vi i klubben kan anbefale. Gi Golfhäftet 2018 til dine nære og kjære.

Banen er stengt

BodilsBildeDa er sesongen over.
Fra og med lørdag 11.11. er banen vinterstengt.
Takk for i år.
Vi sees til våren.

Foto: Maiken Andersen

Side 1 av 25

Seniorgolf

Damegolf

Herregolf

Reiseklubben

GolfballSmall

Greenfee - 2017

Klikk her

Golfbil: - 4 tilgjengeliggolfbil

Pris for leie:
Golfbil 18 hull Kr. 200
Golfbil   9 hull Kr. 150
Med legeerklæring Kr. 100

Golfheftet 2018

_ Golfheftet2017Banner

Innlogging

Her logger du deg inn. Hvis du ikke er registrert, kontakt klubben (post@sandegk.no).