ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

Årsmøtedokumentene 2021

LogoSGKÅrsmøtet 2021 for Sande Golfklubb holdes onsdag 7. april kl. 19.00.

Pga corona-situasjonen kan vi ikke samles fysisk, så årsmøtet arrangeres som et digitalt årsmøte med bruk av MS Teams (på samme måte som i 2020).
NB! For digitalt møte er det påkrevet med påmelding. Meld deg på ved å sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle påmeldte får tilsendt en epostmelding med en link til møtet, som forklarer hvordan man kobler seg opp for å delta. Man trenger ikk å ha MS Teams på egen PC, men kobler seg opp vi nettversjonen av MS Teams (gratis). 
Her er årsmøte-dokumentene:
Hvis du ønsker å ha en papirutgave, ber vi deg om å skrive ut dokumenten selv, og medbring dem til årsmøtet. 

De enkelte dokumentene hver for seg

Årsrapporter

VIL DU VÆRE MED PÅ EN DUGNADSINNSATS FOR KLUBBEN?

Hull8 1Selv om det fortsatt er snø på marka,  og kuldegrader om natta, så går det mot vår og sesongstart. Når vi kan åpne banen er det for tidlig å si noe om. I 2020 åpnet vi 3. april. 

Men for å drifte banen er det behov for mye dugnadsinnsats. Det er mange i klubben som gjør en veldig flott innsats, men vi skulle gjerne hatt med flere på laget. Er vi flere til å dele på oppgavene, blir det mindre belastende for hver enkelt. Dugnad er dessuten både hyggelig og sosialt.

Det vi nå etterlyser, er hjelp til klippe-oppgavene. Det trengs flere folk til å klippe både Rough- / Fairway- og Greener. Å betjene klippemaskinene er ganske enkelt, og alle får opplæring på forhånd.

Kan du tenke deg å hjelpe til ved å spandere noen timer i måneden på å få en flott bane å spille på for alle ?

Ta i så fall kontakt med Jan-Petter på 924 37 933 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer informasjon
På forhånd takk.

Årsmøte 2021

LogoSandeGK75Styret innkaller herved til årsmøte i Sande Golfklubb.
Årsmøtet avholdes onsdag 7. april 2021 kl. 19.00 i klubbhuset på Holsrud.
Dersom corona-situasjonen gjør det vanskelig å samles fysisk, vil årsmøtet bli avholdt digitalt, med bruk av Microsoft Teams.
Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet, må være styret i hende senest 2 uker før, dvs senest 24. mars.
Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av klubben minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
Styret

God Jul

Vi ønsker alle våre medlemmer, samarbeidspartnere, og gjestespiller en riktig

God Jul og Godt Nytt år.

En spesiell takk går til alle våre iherdige dugnadsarbeidere.
Takket være en kjempeflott og verdifull dugnadsinnsats, har vi i år kunnet presentere en golf bane i meget god stand, sannsynligvis bedre enn på mange år.  
Det er inspirerende å se det engasjement og den entusiasme som råder i klubben og dugnadsgjengen.
Vi har hatt et godt golfår, også økonomisk, og har derfor vært i stand til å ruste opp en eldet og slitt maskinpark, noe som har stått på ønskelisten i flere år. Gaven fra Sparebankstiftelsen DNB var et godt bidrag til dette.
Klubbens styre vil med dette ønske deg og dine God Jul og Godt Nytt År
På vegne av Sande Golfklubb
Ragnar

Traktor fra Sparebankstiftelsen DNB

sbs logo positiveSparebankstiftelsen DNB deler hvert år ut millioner av kroner til diverse gode formål.

Sande Golfklubb har en gammel maskinpark, innkludert en Massey Ferguson traktor fra 1970-tallet. Klubben trenger sterkt til en ny(ere) traktor, og vi søkte derfor i høst om midler til dette fra Sparebankstiftelsen DNB. Til vår store glede fikk vi tildelt kr. 200.000. Dette er vi selvfølgelig kjempeglade for. En nyere traktor vil gjøre mye av jobben på banen enklere i fremtiden, spesielt alt som har med green-arbeidet å gjøre. 

Vi har allerede gått til anskaffelse av ny traktor, og skrevet kontrakt om kjøp av en John Deere 3720 Modell 2006. Traktoren befinner seg på sørvestlandet, og forventes mottatt i klubben i løpet av få uker. Den leveres med frontløfter og skuff, som blir montert i disse dager. 

   JD3720

Side 2 av 39

Seniorgolf

Seniorgolf

Damegolf

Damegolf

Herregolf

Herregolf

Reiseklubben

Reiseklubben

Golfbil
-4 tilgjengelig

Pris for leie:
Golfbil 18 hull Kr. 300
Golfbil   9 hull Kr. 200
Med legeerklæring Kr. 150