Nyheter

Årets klubbmestere er kåret!

Av: Admin  |  Publisert: 30. august 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Selv med nesten 50 mm regn i løpet av natten så var banen i meget god stand.

På banebefaringen tidlig på morgenen kunne man se noen voldsomme vannmengder i elva som var gått langt utover sine bredder og var inne på greenen på hull 7.  Det stoppet ikke 28 spillere som stilte til start. Takk til Tommy Svendsrud som hadde klippet greenen slik at alt lå til rette for ett strålende mesterskap.

I dameklassen vant Barbro Kvåle Trømborg. Hun festet grepet tidlig og så seg aldri tilbake.
En runde på 88 slag gjorde at hun vant for 3. gang og kan sette pokalen på peishylla til odel og eie. Wenche Utheim ble nummer 2 foran Lise Hovd.

I herreklassen ble det kamp til siste putt.  Det skilte kun 4 slag på de 5 første plassen.
Før siste hull ledet Alexander Mitusch med 1 slag på Ola Fjelnseth og når Alexander drar driven litt venstre og må slå provisorisk fra tee på hull 18 ble det dramatikk. Første ballen holdt seg spillbar med en meter og når både Alexander og Ola gikk av med par så kunne Alexander notere seg sin første KM tittel med en flott 78 runde. Tommy Svendsrud ble nummer 3.

Det ble også spilt 9 hulls stabelford og her vant Sander Elias Haugerud med -4 netto. Bodil Haavik ble nummer 2 foran John-Arne Haugerud.
 
Vi gratulerer alle vinnerne og gratulerer til Sander Elias Haugerud som ble trukket ut blant alle deltakerne og vant årsgreenfee for sesongen 2024.

Bilder av alle vinnerne: