God jul

Vi ønsJulekule2ker alle våre medlemmer, samarbeidspartnere, og gjestespiller en riktig

God Jul og Godt Nytt år for 2022.

En spesiell takk går til alle våre iherdige dugnadsarbeidere, som nok et år har nedlagt en kjempeflott og verdifull dugnadsinnsats.

Takket være dere har vi i år kunnet presentere en golf bane i meget god stand, sannsynligvis bedre enn på mange år.
Det er inspirerende å se det engasjement og den entusiasme som råder i klubben og dugnadsgjengen.
Sande Golfklubb

Banen stenger for sesongen

FrostPaaBanenTemperaturen er fallende, og selv om gradestokken angir noen få varmegrader, ser vi ofte at det er frost i bakken.

Vi stenger derfor banen for sesongen fra og  med 7.. november.

Vi har hatt en flott sesong, men en bane i utemerket stand. Takk til alle gjester og medlemmer som har brukt banen vår i år.

Og spesielt takk til en fenomenal dugnadsgjeng, som står på, og gjør en kjempeinnstas.

Velkommen tilbakei 2022.

Bildet er tatt av Bodil Haavik

Loppe - Bruktmarked 2021

Loppe-/Bruktmarked, Sande golfklubb Gml. Sørlandske 243

Loppe
Lørdag 30. oktober kl. 10:00 - 16:00
Søndag 31. oktober kl. 12:00 - 16:00

Nå har vi samlet lopper i 2 år, og har utrolig mye fint til hus og hytte - mye du ikke engang visste at du manglet 😉
Ting og tang i glass, krystall, porselen og keramikk.
Jule- og påskepynt og annet å pynte med, sommer som vinter.
Serviser, kjøkkenutstyr, gardiner, pelskåpe, stilig OL-jakke fra 94, flotte gulvtepper og mange flotte taklamper - for å nevne noe 🙂
Salg av kaffe og kake/vaffel
VELKOMMEN 😊

Dugnadsfesten - Busstransport hjem

Klubbhus1Innformasjon til deltagere på dugnadsfesten 12. november 2021

I år har styret bestilt buss for transport hjem etter dugnadsfesten.

Bussen går ifra golfbanen kl.24.00. Ruten den skal kjøre er ikke planlagt da påmeldings fristen ikke er før 8/11-21.

Banen er stengt ved frost-rim-snø

I tiden fremover kan temperaturen synke gradvis og sjansen for frost på banen øker. Ved frost / rim / snø holdes banen stengt.

BanenSeptember2016 Hvorfor stenger banen når det er frost?
Når man tråkker på frossent kortklipt gress, knekker gress-stengelen nederst ved jordoverflaten og cellestrukturen ødelegges. Når dette skjer dør gresset. Etter et par dager blir gresset brunt og man får brune flekker der hvor gresset har blir tråkket på.
Dette er grunnen til at de fleste golfklubber holder banen stengt på frostfulle morgener, til frosten har smeltet.

Side 1 av 43

Seniorgolf