Kurs

Golfkurs / VTG-kurs - Sande golfklubb

Sande GK, Drivingrange
Foto: Bodil Haavik
Introduksjonskurs – Veien til Golf, VTG i Sande

Golf. Kombinerer det sosiale med mosjon og flott natur. Spill golf sammen med venner familie eller kolleger. Unge og eldre, nybegynnere og proffe kan spille sammen. Golf – en idrett for alle hele livet.

Målet med kurset er å gi deg en trygg og positiv tilnærming til golfspillet. VTG kurset omfatter instruksjon og trening på våre treningsfelt, samt på banen. I tillegg vil vi snakke om sikkerhet og opptreden på banen, litt om spillereglene og selve spillet. Etter endt kurs er du kvalifisert til å melde deg inn i Sande Golfklubb og å spille golf på banen.

Spill på banen inngår som en obligatorisk del av kurset. Dette vil du gjøre i forbindelse med vår faddergolf, hvor nybegynnere spiller sammen med erfarne golfere i løpet av ukene etter kurset. Det er også mulig å gjennomføre spill på banen med en du kjenner, vårt krav er at denne har HCP 36 eller bedre. 

Kurset inkluderer VTG kurset, introduksjonsmedlemsskap med fritt spill på banen ut året, samt faddergolf. Alt materiell som trengs for å gjennomføre kurset er inkludert, og har du ikke golfutstyr kan du låne dette av oss under kurset.

 
  Kursavgift Introduksjonsmedlemskap og
Årsgreenfee ut året
 
Voksen  1000,- 1000.-  
Ung voksen (20-24) 1000.- 1000.-  
Junior (13-19) 500,- 400,- Junior spiller gratis ut året  
NB! Introduksjonsmedlemskapet er for nye golfere. Dersom du tidligere har vært medlem i en annen golfklubb må du på forhånd avklare med oss om du vil kvalifisere for dette medlemskapet.

VTG kurset er for deg som er 13 år eller eldre. 
Dersom du har spørsmål, kontakt Jon Erik Bjørge 

Meld deg på neste ledige VTG kurs her