ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

Åpen Bane

Da er banen åpnet for spill igjen. 
Bremsa FlomHull7Det tørker veldig raskt opp på denne banen, når regnet gir seg.  
Men fortsatt er det jo bløtt. Så vi oppfordrer til å vise hensyn. Reparer nedslagsmerker på greenen, og legg tilbake "divots".
Greenene og utslagene blir klippet idag.
Imorgen er det varslet mer regn, så vi holder det foreløpig åpent om det trengs stenges da igjen

Klubbmesterskapet 2015

Klubbmesterskapet 2015 blir begrenset til 1 dag, Søndag 6. september.

BremsaFlomDet har kommet betydelige mengder nedbør de siste par dagene, med medfølgende flom og overvann på banen.

Vannet har nådd helt opp til brua, og stått langt inn på green 7.
Grunneier mente å se en fisk som vaket på green 7 i går, og det er jo litt spesielt. 

Banen har derfor vært stengt for spill både 2. og 3. september. Og den er fortsatt stengt inntil videre. Det gjøres fortløpende vurderinger om når vi kan gjenåpne banen.

Benen stengt inntil videre

FlomBanen stenges fra 2. september og inntil videre på grunn av alt regnet.

Det har kommet store nedbørsmengder siste døgn, opptil 80 mm. 
Vannstanden i elva går nå oppunder brua.

Vannet står innover Green 7.
Banen erklæres ikke spillbar inntil det har tørket opp.


Illustrerende bilder tatt av Cato Solberg 2.september2015:
FlomUnderBrua

FlomBru2FlomBremsa

Klubbmesterskap Sande Golfklubb 2015

Lørdag 5. september og Søndag 6. september arrangeres Klubbmesterskapet.
Klubbmesterskap2015Start kl. 10:00 begge dager. Det spilles 18 hull begge dager, brutto slaggolf (dvs du MÅ hulle ut alle hull). 
Damer spiller bane 48, herrer spiller bane 56.

I tillegg spilles det en Stableford turnering over 9 hull, begge dager, for de som ikke ønsker å delta i hovedturneringen. Her er det 2 klasser, Damer med utslag 44, og Herrer med utslag 53.
Påmelding i Golfbox, inntil kl. 22.00 den 3.september.

Månedens Profil Augut 2015

Liv Jore
85 år i dag (24.august 2015). Gratulerer!

LivDa jeg var ny i Sande golfklubb, var det en som nappet meg i ermet og sa: ” Ser du hun som står der borte? Hun er snart 75 år.” Det var da man forsto at alder er ganske vanskelig å fastslå ut fra utseende og vitalitet. For der sto altså Liv, en flott dame som så årtier yngre ut enn det som var hennes egentlige alder. Og nå har enda et tiår gått og det er helt ubegripelig at den flotte damen nå fyller 85 år. Vi må bare bøye oss i støvet og gratulere.
Men, så var det golfen da, som begynte i 1998. Da var det først Grønt kort kurs på Hof. Dette etter at hun og Torleif i en anledning hadde fått slike treningsballer med hull i, og i disse hullene var det stukket 500 lapper som var øremerket til kurs for å komme i gang med golfspillet. Og da var de i gang.
Liv var med på Sande helt fra starten og har medlemsnummer 47. På spørsmål om hvordan golfkarriæren kan beskrives, sier Liv at den beste måten å si det på er ”På stedet hvil”. En finere frue med medlemskap på Bogstad golfklubb, skal ha uttalt at hun ikke var ambisiøs nok. Selv sier Liv at for henne er golfen en aktivitet som stimulerer hele følelsesregistret, sinne, frustrasjon, glede og oppgitthet. Og hvis det har vært en tung dag, og man vil legge opp når man går av banen, er dette allerede glemt på veien hjem. Og, dessuten oppveier de sosiale og fine vaffel/kaffestundene på terrassen de mange dårlige slagene.
Hun kan ikke huske noen direkte fenomenale runder, men som den optimisten hun er, venter hun stadig på at den skal komme. Men, hun husker en av sine verste golfdager. Det var da hun skulle slå ut på en bane i Hallingdal og ballen traff treverket i en slik oppbygd kasse. Returen traff henne i munnen og selv om tennene holdt, ble utseendet noe forandret. Leppa vokste til det ugjenkjennelige og var riktig vond. Men, fordelen var, i følge Liv, at akevittglasset la seg så pent til rette på denne veranda leppa og dermed kunne riktig medisin inntas uten problemer.
Som de fleste vet, er Liv gift med Torleif og har vært det i 53 år. De gleder seg sammen over 3 sønner, masse ”svigers”, 7 barnebarn og 4 oldebarn. Man skulle tro at det var masse golfsnakk hjemme i den familien, men, i følge Liv, er hun gift med en mann av få ord, og er like uvitende som oss om hva vi skal spille på torsdagsgolfen. Men, hun gleder seg alltid og har ingen planer om å legge opp. Det er helse i hvert eneste slag og 2 ganger i uka skal det golfes også i årene som kommer.
I september skal det spilles famileturnering på Mjølkerød, der de også har vært mange ganger før.
Jeg kan bare ta av meg hatten og bøye meg i støvet. Dette er en fenomenal dame med humor, temperament , pågangsmot og golfglede. Gratulerer så mye med dagen Liv. Du er et flott forbilde.

Wenche, 24.august 2015

Side 36 av 43

Seniorgolf

Seniorgolf

Damegolf

Damegolf

Herregolf

Herregolf

Reiseklubben

Reiseklubben

Golfbil
-4 tilgjengelig

Pris for leie:
Golfbil 18 hull Kr. 300
Golfbil   9 hull Kr. 200
Med legeerklæring Kr. 150