LearnGolfGolf-kurs for nybegynnere (VTG-kurs) på Sande Golfbane.
Kursene holdes over en søndag (evt lørdag), kl. 10.00 - kl. 16.00. Kurs på hverdagskvelder kan også bli aktuelt.

• Kurs 1: 2. mai 2021     Fulltegnet     Avlyst pga coronasituasjonen i kommunen
• Kurs 2: 9. mai 2021     Fulltegnet     Avlyst pga coronasituasjonen i kommunen
 Kurs 3: 16. mai 2021    Fulltegnet     Avlyst pga coronasituasjonen i kommunen
 Kurs 4: 30. mai 2021   Fulltegnet

• Kurs 5: 20. juni
  • Kurs 6: 27. juni

Flere kurs blir annonsert etter hvert.

Kurset holdes på Driving-rangen / Klubbhuset på Sande golfbane på Holsrud.

Prisen er kr. 1000 for voksne, kr. 600 for ungdom opp til 19 år, som betales ved fremmøte.
Kursmateriell utdeles, og golfkøller kan lånes.

For at kurset skal holdes, må det være minimum 2 påmeldte. Det er derfor bindende påmelding.
Påmelding via email til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ved påmelding ber vi om at du oppgir alder, bostedkommune, mobilnummer/ epost, og om du har egne golfkøller eller trenger å låne.

Kurset gir deg praktisk innføring i hva golfspillet handler om, og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve å spille noen hull på banen for å oppleve hva golf er.
Før man møter på kurset, skal man ha tatt et online teorikurs om golfregler og golfsikkerhet. Når du melder deg på, får du tilsendt en link til dette kurset.
De som tar kurset, får tilbud om medlemskap i klubben med fritt spill ut året for kun kr. 750