Per Kartnes kan gjøre noen hver misunnelig. I dag fylte han 90 år, og feiret dagen med å spille golfturnering på seniorgolfen i Sande Golfklubb. Og deretter spanderte han bløtekake på alle de drøyt 20 golferne som var med på turneringen.
Per5 1

Han fikk overrakt blomster fra klubbens leder, Stener Mathisen, og champagne fra Seniorgolfens leder, Jan Baklund.
Per1 1Per3 1

Hans alder til tross, Per er sprek og vital, både fysisk og mentalt.
Han har vært en krumtapp i golfklubben fra den spede begynnelse for drøyt 20 år siden, og bidratt sterkt til utforming og oppbygging av bane og klubb.
Per4 1
Per hevder at noe av grunnen til at han holder seg så ungdommelig og vital, er den fysiske utfoldelsen golfen gir, og det sosiale samværet han får ved å spille golf sammen med golfvenner.
Sande golfklubb er helt og holdent dugnadsdrevet, og Per mener man like gjerne kunne kalle alle de driftige dugnadsarbeider for helsearbeidere. Så mye mener han golfen betyr for helsa, noe han har støtte hos i vitenskapelige studier. Golfen er helsebringende, og sparer samfunnet for mange millioner på helsebudsjettet hvert år.
Vi gratulerer Per med dagen.