NarvesenTour SGK13Lørdag 4. og Søndag 5. september arrangerer Sande Golfklubb Klubbmesterskapet for 2021!

Det arrangeres 2 ulike konkurranser denne helgen:
• 2 x 18 hull brutto slaggolf, hvor damene spiller fra utslag 44 og herrer fra utslag 53 (begge dager). Den med lavest score etter 2 dager får tittelen Klubbmester.

• 2 x 9 hull Stableford, hvor vi kårer klubbens beste Stableford-spiller. Damer spiller fra utslag 44 og herrer fra 53. I denne konkurransen er det kun en klasse, så her konkurrerer damer og herrer mot hverandre .
Klubbmesterskapet skal være klubbens store dag og vi håper at alle som synes det er gøy med golf melder seg på og blir med. Om du har spilt golf i 60 år eller bare en uke, så håper vi uansett å se deg på startlista.
Om man synes 2x 18 hull blir mye på 2 dager så håper vi at Stableford-konkurransen kan være et godt alternativ.
Logg dere inn i Golfbox og meld dere på så fort som mulig. Der ligger begge konkurransene: "Klubbmesterskapet 2021" og "KM 2021 Stableford".
Det blir premier til topp 3 i hver klasse, samt noen fine uttrekkspremier fra Golfshopen.
Kaffe og kaker på søndagen er inkludert i prisen.