Da er årets turneringer klare og alle er lagt inn i Golfbox. Vi håper flest mulig har anledning til å være med slik at vi får noen fine turneringsdager.

Hull8 1
• Vårspretten – søndag 24.april
Årets første turnering er en netto slagspill turnering hvor inntekten fra turneringen går til hjelpearbeid for Ukraina.
Vi spiller 3 klasser. Felles klasse for de som ønsker å spille 9 hull og dame og herre klasser over 18 hull.

• Sande Open – søndag 7.august
Endelig er kan vi arrangere Sande Open igjen etter 2 års pause. Denne turneringen har vært golfklubbens største turnering de siste årene og har maks antall deltagere som kan være med, så her blir det første mann til mølla. Samme spillformat som tidligere år.

• Klubbmesterskapet – 3 og 4 september.
Helgen hvor vi skal kåre klubbens beste spillere. Her får man den brutale sannhet på hvor god man er og man måler krefter med de beste.

• Høst scramble – 2.oktober
Vi avslutter året med en lag-scramble. 2 spillere på hvert lag . Etter utslag så velger man hvilket utsalg som var best og begge spiller videre fra samme plass.
En morsom avslutning hvor det alltid blir lave vinnerscorer.

• Sande GK Matchplay – Hele sesongen
En match play turnering hvor det er om å gjøre å vinne flere hull enn sin motstander. Justeres for hcp og man avtaler selv med sin motstander når man skal spille.
En morsom turnering som vi fikk gode tilbakemeldinger på i fjor fra alle som var med.

• Holmestrandsmesterskapet – 18-19 juni
En felles turnering sammen med Hof og Solum som spilles på alle 3 baner. Både brutto og netto klasser. Spilles 9 hull i Sande og Hof på lørdag og 18 hull på Solum på søndag.
Det blir også kåret beste klubb som får napp i en vandrepokal. Det kommer mere info om denne turneringen når det nærmer seg , men hold av dagen og still opp for Sande GK i kampen om å bli beste klubb i Holmestrand.