Lørdag og søndag 18./19.juni ble tidenes første Holmestrandmesterskap avviklet, med golfspill på kommunens 3 golfbaner, Sande, Hof og Solum.

SGBLørdag ble det spilt 9 hull på Sande , deretter 9 hull på Hof, og på søndag ble det spilt 18 hull på Solum.
Været var upåklagelig, og stemningen var på topp.

Det deltok 48 golfspillere, hvorav 13 fra SGK.
Det ble spilt i 3 klasser:
   Klasse A: Herrer med Hcp < 11,5, brutto slagspill,
   Klasse B: Herre med Hcp > 11,5, netto slagspill, og
   Klasse C: Damer uansett Hcp, netto slagspill.

Golfbanene var velpreparerte, ikke minst vår egen bane, med jevne og raske greener.

Etter endt spill var det premieutdeling ved ordføreren, Elin Gran Weggesrud, på terassen på Solum klubbhus.

Vinneren i hver Klasse ble:

Klasse A: Simen Thormodsrud, Hof Golfklubb
Klasse B: Bjørn Berger, Sande GK
Klasse C: Anne Grete Bamrud, Sande GK
Beste golfklubb ble også kåret, basert på et sinnrikt poengsystem ut fra medlemmenes plassering, og der dro Sande Golfklubb seieren i land.
Full oversikt over resultatene finner du i Golfbox HER

Ordføreren sto for premieutdelingen

Premieutdeling

Vinnerne av de 3 klassene, med ordføreren