ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

LagNM2020liteHelgen 18 og 19 juli så deltok Sande GK for andre gang i NM for lag.

I år så var det Norsjø golfklubb som arrangerte. 16 herrelag var påmeldt og nivået var skyhøyt hvor 50 av 75 spillere hadde under 5 i hcp.

Arrangør klubben hadde en bane som var i topp stand med meget raske greener og tykk rough. Dette i tillegg til lett regn gjennom hele helgen gjorde at spilleforholdene krevde sin mann.

Lørdagen startet med foursome hvor det er 2 spillere som slår annen hver gang. Her spilte vi utrolig solid og lå helt oppe på 5.plass etter at alle var kommet inn i klubbhuset.

Resutlater fra Seilet Sportsbar Herregolf den 21. mai. Vi spilte "Bestball". Vi var 17 spillere denne dagen. Det måtte en spiller spille på lag med seg selv. I tillegg til å sesongdebutere var Hugo Knutsen ubeskjeden nok til å vinne med +1 i score. Nr 2 ble Leif Skistad/Kjell Cato Løvaas og nr 3 ble Hjermund Martiniussen/Trond Killingdalen. Alle på +1. I "Order of Merits" ligger Kjell Cato Løvaas best an med 216 poeng, ett fattig poeng foran Trond Killingdalen og Einar Sørensen er på 3. plass med 182.
Førstkommende torsdag spiller vi flaggturnering. Husk å ta med flagg. Vi starter kl 1730 og fyller opp med spillere utover, da vi alle må starte på hull 1.

Da er vi godt i gang med årets sesong. som dere ser av navnet så er vi så heldige å bli sponset av Seilet Sportsbar.

Vi har avholdt to runder. Første runde var det 10 spillere som gikk ut på bane 52 og Trond Killingdalen vant på minus et slag netto. Tommy svendsrud ble nr 2, tre slag over par. På 3 plass kom et nytt og hyggelig bekjentskap fra Toten, Svein Holm.

Torsdag 16, april var det 11 blide karer som møtte opp. Vi spilte bane 48 og vi spilte nettoscore. Ragnar Weberg sesongdebuterte med seier minus 1, netto og to birdies. Kjetil Johannesens første opptreden i Seilet Sportsbar Herregolf endte på en god 3. plass med + tre.

Forholdene er bra, tatt i betraktning av det er midt i april. To birdis fra Ragnar Weberg , understøtter dette. Vi har fortsatt plass til flere både nye og gamle. 

 

Herre gruppa er nå sponset av Seilet Sportsbar, så fra nå heter herreturneringen "Seilet Sportsbar herregolf". Vi er godt i gang og spiller hver torsdag kl 1800. Meld dere på i golfbox. Vi har plass til flere og utfordrer spesielt nye golfere til å bli med i et uformell miljø, hvor vi legger vekt på det sosiale.

Øbsker alle velkommen til Seilet Sportsbar herregolf.

 

Vi oppfordrer alle herrespillere i "alle aldre" om å hente frem køllene fra vinterdvalen.  Påmelding på klubbhuset frem til 17.45 eller i golfbox og vi går ut kl.18:00.

Velkommen