ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // Set the user ID using signed-in user_id.

,Sommersesongen fikk en noe brå og uventet slutt. Avslutningsturnering var planlagt til 27 oktober, men nå utsettes den til våren sammen med åpningsturneringen. Aktiviteten fremover blir på Imjelt, simulatorer, torsdager med start kl 1000. Prøvespill ble gjort i dag, og det kreves nok litt innspilling. I år som i fjor, sponser Norman turneringen med premie til beste spiller før, og etter jul.

Påmelding kan gjøres på Golfbox, mail, sms,etc.helst i løpet av tirsdagen.  

Har nå satt opp forslag til terminliste og spilleformer for kommende sesong.

14. april 2016 startet seniorene årets utesesong på flott bane med supergrønne greener. 29 spillere. 2 etteranmeldte var på startlisten, men ikke på resultatlisten. Den angir 27?  "Pcen"s resultat er ikke helt enig med det manuelle for noen få, men det endrer ikke premielisten. For neste torsdag er det lagt ut forslag til Texas turnering. Påmeldinger kan gjøres enkeltvis, 2 eller fire spillere. Sesongens terminliste kommer snart, samt påmeldingsliste for Matchplay turneringen.

Mvh

Torleif

 

Seniorgruppa har startet innendørssesongen. Spiller hver torsdag på Imjelt. Det deles ut 1 premie i hver runde. En spiller premieres kun en gang, så til slutt har alle blitt premiert, forhåpentligvis.

Vi har i år fått en sponsor. Norman sponser med premiering for høst- og vinter-sesong. Premieringen er som følger: For perioden f.o.m 5/11 t.o.m. 17/12-15 premieres det for beste stablefordpoengsum for beste3 runder. 1 premie for damer og 1 for herrer.

For perioden f.o.m 5/11-15  t.o.m. siste vårrunde 2016 premieres det for beste stablefordpoengsum for beste 7 runder. 3 premier i herreklassen, 2 i dameklassen.

Påmelding for deltagelse kan gjøres via Golfboks, tidligst mulig i uka.. Det er noen ledige plasser.

Alle Artikler